Sant Roc 12 baixos, 08901, L'Hospitalet de Llobregat
L-V 8:00 AM - 18:00 PM
Sant Roc 12 baixos, 08901, L'Hospitalet de Llobregat
Dill-Div 8:00AM - 18PM
Els nostres serveis

Realització d'instal·lacions fotovoltaiques tant a escala industrial com domèstica, fent un estudi previ Tecnicoeconòmic gratuït i personalitzat, sense compromís i segons les teves necessitats.

Solucions per a les aigües residuals, dissenyant la millor solució possible davant qualsevol problema de contaminació d'aigua, realitzant: plantes de tractament d'aigües; urbanes; industrials; potabilitzadores; bombaments.

Instal·lacions de climatització tant industrial com domèstica. Experts en el muntatge d'aire condicionat i calefacció, proporcionant als nostres clients un espai que es trobi sempre a la temperatura òptima.

Instal·lacions d'aigua, especialistes en la realització de: reparacions de lampisteria en general; calderes i escalfadors elèctrics; desguassos; instal·lacions d'aigua sanitària; descalcificadors; grups de pressió.

Oferim diferents tipus d'instal·lacions de llum a Barcelona, sent els principals l'enllumenat públic, interior i decoratiu.

Comptem amb dos tipus d'automatitzacions: sistemes de lògica programable (PLC), aplicacions de supervisió (SCADA/HMI) i comunicacions.

Instal·lació de tot el cablejat partint del rack fins a cada punt informàtic en les diferents categories, sempre atenent les necessitats específiques de cada client.

Realització de tota mena de projectes per a la legalització de les instal·lacions, realitzant tots els tràmits i documentació necessaris.

Experts en instal·lacions elèctriques en Pàrquings de Barcelona. Treballem tant per a centres comercials, aeroports i empreses privades de qualsevol tipus.

Treballem i oferim serveis industrials i el seu manteniment. Entre ells es troben naus industrials i oficines, instal·lacions esportives, edificis antics, bars i restaurants, centres de dia i rehabilitació, habitatges, i un llarg etcètera.

Realització de tota mena d'armaris i quadres elèctrics segons requeriments de client. Entrarien en aquesta categoria els automatismes, centralitzacions de comptadors, distribució, etc.

Vols estalviar a la factura de la llum? Nosaltres confeccionem un estudi personalitzat per veure quina energètica s'adapta millor a tu, en termes de preus i serveis.

Necessites ajuda
amb el manteniment
Elèctric?

La nostra àmplia experiència i els nostres clients ens avalen. Truca’ns avui o escriu-nos per demanar pressupost!